Diensten

Spoedlevering

Snelheid is een van de kernwaarden van Jans Transport. Wij begrijpen de urgentie van kwaliteit levering. Hierom bieden wij spoedleveringen aan onze opdrachtgevers. Zendingen worden altijd binnen 2 uur opgehaald, overal in Nederland, en binnen 24 uur bezorgd in heel Europa.

Informeer naar de mogelijkheden

Medische zending

Jans Transport draagt waar dit kan een steentje bij aan de levering van de beste zorg aan iedereen. De optimale transport van vitale levensmiddelen, kan hierbij niet ontbreken. U kunt bij ons terecht voor de levering van alle soorten medische goederen. Zo beschikken wij onder andere over gekoelde transportwagens.

Internationaal

Wij leveren snel, veilig en betrouwbaar goederen van A naar B. Jans Transport levert niet alleen in Europa, maar ook intercontinentaal. Als het aankomt op kwaliteit levering, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Als u goederen in grote of kleine capaciteit, snel en veilig, nationaal of internationaal geleverd wilt hebben, bent u bij ons aan het juiste adres.

Nachtdienst

Om de snelle levering van goederen te waarborgen, draaien de motoren van onze transportwagens dag en nacht voor u. Wij leveren transport altijd, overal en voor alle bedrijven.