Over ons

Wie zijn wij?

Jans Transport is opgericht in 2010 met een simpele missie. Wij wilden niet de grootste, maar wel de beste zijn. Omdat wij een klein transportbedrijf zijn, kunnen wij rechtstreeks, efficiënt en persoonlijk contact onderhouden met onze  opdrachtgevers. De opdrachtgever staat bij Jans Transport altijd voorop en wordt bij elke stap door ons op de hoogte gehouden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze chauffeurs wonen in de buurt van alle grote vrachtlocaties in Maastricht, Rotterdam en Amsterdam. Hierdoor kunnen wij de kernwaarden van ons bedrijf waarborgen: snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zijn een erkend transportbedrijf met de NIWO-vergunning. Hiermee mogen wij goederen tot en boven de 500kg vervoeren.

Waar leveren wij?

Jans Transport is een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in goederenlevering voor organisaties. Momenteel leveren onze transportwagens voornamelijk goederen in de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk en Zwitserland. Uiteraard rijden wij overal naartoe. Zowel binnen áls buiten Europa.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u een bedrijf nodig dat goederen van A naar B brengt met een A tot Z mentaliteit? Dan bent u bij Jans Transport aan het juiste adres. Wij gaan als volgt te werk:

1. U kunt ons mailen, bellen of bij ons een offerte aanvragen;
2. Wij communiceren meteen duidelijk en spreken een prijs af;
3. Onze chauffeur gaat rijden en houdt u tijdens de gehele rit op de hoogte;
4. De zending wordt opgehaald of bezorgd. Wij sturen ook een duidelijke foto door van de getekende vrachtpapieren als bewijs van de aflevering of pick-up.

Wij houden u altijd en overal op de hoogte tijdens de transport. Hierdoor komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Start hier!